- advertentie -
BANNER4_ALT

Rotary Paris Chronograph– unisex polshorloge – nieuwstaat ongedragen

  Rotary Paris Chronograph– unisex polshorloge – nieuwstaat ongedragen

  Beschrijving:Rotary Paris Chronograph– unisex polshorloge – nieuwstaat ongedragen Zwitsers quartz uurwerk – goudverguld – in originele box met documentatieDe Rotary Watch Company werd in 1895 opgericht door Moise Dreyfuss in de Zwitserse stad La Chaux-de-Fonds. De aandacht voor detail en eerste klas service zorgde voor een enorme boost in de verkoop. Deze Rotary Chronograph heeft een vergulde kast van ca. 37 mm. De wijzers en indices zijn goudverguld. Het horloge is voorzien van een zwitsers chronograaf uurwerk met datumweergave en stopfunctie. Het glas is gehard mineraalglas. De binnenring is een verstelbare tachometer. De originele leren band is ca. 18 mm breed en ca. 20 cm lang. Binnen 12 jaar na de oprichting van het bedrijf, leidde het succes tot de opening van een kantoor in Engeland. Rotary is nog steeds eigendom van de familie Dreyfuss (Dreyfuss Group).Inclusief luxe cassette en handleiding. Zie de afbeeldingen voor een juiste indruk, deze maken deel uit van de omschrijving. De verzending is altijd aangetekend en verzekerd.
  Richtprijs:€ 1,- (startprijs online veiling)
  Veilinghuis:Catawiki, bekijk de website van dit veilinghuis voor meer informatie over dit kavel en de veiling of klik hier voor meer kavels in deze veiling.
   

  Wanneer

  Kijkdagen:Online veiling, meer foto`s en informatie over het meebieden op dit kavel is te vinden op de Catawiki website.
  Veildatum:Vrijdag 20 oktober

  Bieden op dit kavel?

  Kijk naar de mogelijkheden om mee te bieden op dit kavel en meer informatie over deze veiling op de website van Catawiki, mogelijk moet je hier nog even zoeken naar het betreffende kavel.


  Let op: controleer voor het bieden altijd of de informatie klopt, bekijk de website van het veilinghuis zelf en nog beter: bezoek de kijkdagen van het veilinghuis en ga op de veilingdag zelf naar het veilinghuis om mee te bieden. Mogelijk komen er voor de veilingen nog wijzigingen in de kavels of de informatie. Zowel het betreffende veilinghuis als Verzamelaars.net zijn niet aansprakelijk voor een onjuiste weergave van de gegevens op deze site.