- advertentie -
BANNER2_ALT

Een inkt handgeschilderd schilderij van garnalen met boek (voortplanting Lou Shibai) ????-??-China -

  Een inkt handgeschilderd schilderij van garnalen met boek (voortplanting Lou Shibai) ????-??-China -

  Beschrijving:Een schilderij van de hand-geschilderde inkt van garnalen met boek (voortplanting Lou Shibai) ????-??, einde van de 20e eeuw, met ondertekend en afgestempeld. Replica van de original???that werd gemaakt door Lou Shibai ???Lou Shibai ??? (2 juni 1918-13 December 2010), geboren in 1918 in Beijing, erfde hij het Qi Baishi kunst techniek kenmerken, en innovatie, there`s a feeling in de beknopte schilderijen vol krachtDe laatste foto`s schieten in de zon waren foto`s van de achterkant van het schilderij, die bewijzen dat het schilderij handgeschilderd, niet afdrukken is.Totale afmetingen: 170cm X62cmKern van grootte: 98cm × 49cmRedelijke conditie, verwante slijtage, zie foto`s voor meer informatie.Het schilderij zal worden zorgvuldig verpakt en aangetekend schrijven zal gebruiken.
  Richtprijs:€ 1,- (startprijs online veiling)
  Veilinghuis:Catawiki, bekijk de website van dit veilinghuis voor meer informatie over dit kavel en de veiling of klik hier voor meer kavels in deze veiling.
   

  Wanneer

  Kijkdagen:Online veiling, meer foto`s en informatie over het meebieden op dit kavel is te vinden op de Catawiki website.
  Veildatum:Vrijdag 20 oktober

  Bieden op dit kavel?

  Kijk naar de mogelijkheden om mee te bieden op dit kavel en meer informatie over deze veiling op de website van Catawiki, mogelijk moet je hier nog even zoeken naar het betreffende kavel.


  Let op: controleer voor het bieden altijd of de informatie klopt, bekijk de website van het veilinghuis zelf en nog beter: bezoek de kijkdagen van het veilinghuis en ga op de veilingdag zelf naar het veilinghuis om mee te bieden. Mogelijk komen er voor de veilingen nog wijzigingen in de kavels of de informatie. Zowel het betreffende veilinghuis als Verzamelaars.net zijn niet aansprakelijk voor een onjuiste weergave van de gegevens op deze site.