- advertentie -
BANNER1_ALT

18k Gouden Bloedkoralen Armband - Lengte: 18 cm

  18k Gouden Bloedkoralen Armband - Lengte: 18 cm

  Beschrijving:18 karaats elegante armband met antieke cabochongeslepen bloedkoraal.De armband heeft een gouden veiligheidssluiting die onder een bloedkoraal wordt geschoven. De lengte van de armband is 18 cmDe breedte van de armband is 14.5 mmDe dikte is 7 mmAfmeting bloedkoralen: 7.2 mmGewicht 15.45 gram.Wordt aangetekend en verzekerd verzonden,(incl. Track & Trace)42.3.2
  Richtprijs:€ 1,- (startprijs online veiling)
  Veilinghuis:Catawiki, bekijk de website van dit veilinghuis voor meer informatie over dit kavel en de veiling of klik hier voor meer kavels in deze veiling.
   

  Wanneer

  Kijkdagen:Online veiling, meer foto`s en informatie over het meebieden op dit kavel is te vinden op de Catawiki website.
  Veildatum:Vrijdag 20 oktober

  Bieden op dit kavel?

  Kijk naar de mogelijkheden om mee te bieden op dit kavel en meer informatie over deze veiling op de website van Catawiki, mogelijk moet je hier nog even zoeken naar het betreffende kavel.


  Let op: controleer voor het bieden altijd of de informatie klopt, bekijk de website van het veilinghuis zelf en nog beter: bezoek de kijkdagen van het veilinghuis en ga op de veilingdag zelf naar het veilinghuis om mee te bieden. Mogelijk komen er voor de veilingen nog wijzigingen in de kavels of de informatie. Zowel het betreffende veilinghuis als Verzamelaars.net zijn niet aansprakelijk voor een onjuiste weergave van de gegevens op deze site.